Cuvântul părintelui

 

 

 

 

"Ce a insemnat Grădiniţa Samariteanul pentru noi?

" Am stiut ca va fi bine pentru fetita mea, Maria, cand am hotarat sa o duc la gradinita Samariteanul. Am avut siguranta ca va ajunge pe maini bune si intr-un mediu linistit, curat si lipsit de invataturi gresite. Aceste lucruri s-au adeverit si dupa trei ani de gradinita. Vazand-o pe Maria cum s-a format, nu pot decat sa-i fiu multumitoare lui Dumnezeu pentru acest loc binecuvantat.

 Apreciez efortul personalului gradinitei in asigurarea conditiilor necesare pentru bunul mers al acesei lucrari. Grija, rabdarea, perseverenta, constiinciozitatea, apropierea de sufletele copiilor nostri si alte lucruri de felul acesta, nu vor ramane nerasplatite

 In numele familiei mele va spun, multumesc frumos! Dumnezeu sa va binecuvanteze!"

Carrmen Muresan, mamica Mariei,
6.01.2016
Cluj-Napoca.

 

"Pentru noi Gradinita Samariteanul a fost alegerea cea mai potrivita pe care am facut-o pentru fetita noastra, Giulia-Maria.

Ii multumim Domnului ca ne-a calauzit sa ajungem aici.

Ca mamica m-am simtit mereu linistita stiindu-mi fetita in acest mediu iubitor,plin de pace,atmosfera calda si primitoare si nu in ultimul rand, locul in care copiii au parte de o educatie de calitate si unde sunt promovate valorile moral- crestine.

Ii multumim frumos d-nei Cleopatra Muresan, o educatoare extraordinara,care a stiut mereu sa comunice foarte bine, atat cu copiii cat si cu parintii, care iti face placere sa o asculti si care i-a invatat pe copii atatea lucruri minunate. Se vede experienta si profesionalismul acumulat in  anii de practica si bineinteles daruirea in tot ceea ce face.

Apreciem efortul si implicarea pentru bunul mers al lucrurilor si buna colaborare cu parintii, a d-nei dir. Lucica Amza.

Domnul sa binecuvanteze intregul colectiv al gradinitei!

Va multumim!"

07.01.2016
Ioana Popa
Cluj-Napoca.

Primul cuvant care mi-a venit in minte atunci cand mi-am pus aceasta intrebare a fost: PACE, multă, multă pace în inima noastră ca şi părinţi. Este grădiniţă în care copiii noştri şi-au mai găsit încă o familie în care au fost iubiţi şi respectaţi. Încă o familie în care unde prietenia, bucuria revederii nu îşi găsesc rădăcina doar în modul plăcut în care se desfăşoară activităţile ci într-o motivaţie cu mult mai inaltă, într-un izvor mereu proaspăt care vine de la Dumnezeu şi care umple inimile celor ce formează personalul grădiniţei. Deşi suntem şi dorim fim părinţi dăruiţi lui Dumnezeu am realizat traducerea evangheliei în limbajul copiilor nu e un lucru uşor. Tocmai din acest motiv considerăm atât de valoroasă Grădiniţa Samariteanul. Ea vine desluşească şi întregească imaginea Creatorului în ochii copiilor. A fost o încântare ne lăsăm mereu surprinşi de copii, de replicile spontane, de rugăciunile sincere din care ne-am dat seama cât de multe lucruri au ajuns înţeleagă din Scripturi."
Mulţumim mult,
Familia Toadere.

"Sunt fericită am găsit o grădiniţă în care "comoara noastră Alex" s-a adaptat foarte bine şi a corespuns îndeaproape profilului său.
Pentru mine ca mamă a fost o împlinire sufletească văd în ochii copilului bucuria de a merge în fiecare dimineaţă la grădiniţă. Mă bucur educatoarea a fost ca o a doua mamă pentru copilul meu, persoana care l-a ajutat, susţinut şi i-a acordat încrederea în propriile lui puteri."

Ramona Paşca.

Când am hotărât caut o grădiniță pentru fiul meu am decis ca va fi nu doar un simplu loc în care să-ți lași copilul 4 sau 8 ore în speranța ca va invăța ceva, ci va fi un loc în care găsesc un personal calificat pentru o bună educație dar și foarte multă căldură sufletească, iubire, armonie, confort, un loc în care copilul meargă cu drag în fiecare dimineața, iar eu sâ-l simt în siguranță.

Și am reușit găsesc poate chiar mai mult decâtfi sperat pentru copilul meu: cadre didactice de un înalt nivel profesional și spiritual, o grădiniță curată, recent renovată, un mediu potrivit pentru dezvoltarea armonioasă a oricărui copil, și cu atât mai mult a copilului meu, care este un copil special (sindrom down). Mă simt foarte norocoasă ca mi s-a dat șansa de a-mi integra copilul în această grădiniță, iar progresele sunt pe măsură.
În anul următor a trebuit sa iau din nou o decizie pentru al doilea copil al meu care trebuia înscris la grădiniță, dar mi-a fost mult mai ușor acum, pentru găsisem deja acel loc minunat în care doream sa-mi educ copiii.
Mii de mulțumiri d-nei directoare Amza Lucica, doamnei educatoare Cleopatra pentru primirea călduroasă din fiecare dimineață și pupicul de plecare, pentru răbdarea cu care se lucrează cu copiii dar și pentru foarte buna colaborare pe care o au cu părinții.
Gina Olaru – mama lui Stefan (Gr. mare) și a lui Alex(Gr. mijlocie).
 
numesc Mureșan Emanuela Monica și sunt mama unui băiețel de 6 ani pe nume Mureșan Casian Emanuel înscris în grupa mare pregătitoare a Grădiniței Samariteanul, educatoare fiind d-na Bordea Mihaela. Dorința mea pentru Casian a fost urmeze o grădiniță creștină, astfel l-am înscris din grupa mică la această grădiniță și astăzi îi mulțumesc lui Dumnezeu.
Atmosfera în care a evoluat copilul meu de la un an la altul a fost plină de căldură și dragoste și asta  datorită strădaniei întregului colectiv care prin multă rugăciune și răbdare au avut grijă de educația lui creștină.
Este minunat să-ți vezi copilașul rugându-se și dând slavă Domnului nostru Isus Hristos prin cântece de mulțumire pentru orice lucrușor.
Casian s-a integrat din prima clipă în această grădiniță binecuvantată și plină de pace, pe care o iubesc foarte mult, toate acestea contribuind la confirmarea tuturor așteptărilor mele.
Domnul binecuvinteze pentru tot efortul!
 

Hm, ca ajung aici, pentru mine a fost o înfrigurată căutare … De când a venit pe lume Iulian am ştiut cât este de important pentru copil se simtă iubit şi în siguranţă alături de cei care au grijă de el.
Când am păşit pentru prima dată în această grădiniţă, am avut convingerea acolo unde este Dumnezeu, există şi dragoste şi am avut dreptate. Aici am găsit oameni devotaţi şi pregătiţi care aplică un cunoscut verset din Biblie, în care se spune atunci când faci ceva, trebuie s-o faci ca pentru Domnul.
Îi mulţumesc doamnei educatoare Albu Persida pentru mi-a luat copilul în braţe în prima lui zi de grădiniţă. Atunci am simţit îl las pe mâini bune. Aşa a fost, pentru nu demult mi-a spus Iulian ce-i place lui cel mai mult facă: meargă la grădiniţă. Le mulţumesc doamnelor Lidia, Ani şi Adela pentru l-au ţinut în braţe când plângea după mama, l-au mângâiat doarmă împăcat, i-au spus poveşti şi …       l-au IUBIT.  O felicit pe doamna director, Amza Lucica, pentru felul în care conduce această instituţie în care domneşte pacea, dragostea, înţelepciunea. Binecuvântaţi fie toţi cei care au contribuit la înfiinţarea acestei grădiniţe şi care o susţin în continuare!
mulţumeşte, Alina Frăţilă, mama lui Iulian.